Bindweefsel gezichtsmassage

Er zijn diverse indicaties om bindweefselmassage toe te passen. Een vale en vermoeide huid, littekenvorming en het vertragen van huidveroudering zijn in de meeste gevallen de eerste insteek.

Door de roltechnieken en de cuptechniek die worden toegepast bij de ontspannende massage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd, het afvoeren van afvalstoffen verbeterd en celvernieuwing gestimuleerd.

Het grootste effect krijgt u indien u deze behandeling in kuurverband toepast. Het advies is derhalve de behandeling 3 á 4 keer te herhalen in combinatie met een kwalitatief goed huidproduct. Hiervoor gebruik ik de Jouvé verzorgingsproducten of de Nucerity productlijn.
Door de cupping van de decolleté en bepaalde zones in het gezicht wordt de conditie van de huid verbeterd waardoor deze gladder en strakker is.
De huid ligt minder strak om uw gezicht heen, waardoor u er meer ontspannen uitziet.
Huidverslapping wordt verminderd zodat de lijntjes in uw gezicht, hals en decolleté oppervlakkiger worden. Littekens worden sterk vervaagd en de deukjes in uw huid minder diep. Het gevolg is een jonger en stralender uiterlijk.

Doordat de huid losser om het gelaat ligt ervaren de meeste klanten eveneens minder hoofdpijnklachten. De doorbloeding doet hierbij eveneens zijn werk.