Nieuwsbrief

Dia1

Scholen zijn weer gestart en de vakanties achter de rug. Het was een heerlijke tijd om samen door te brengen met je gezin in verre landen aan het strand en de zee.
Gelukkig konden we dit jaar ook op het zonnetje rekenen in Nederland.

Forever_Aloe_Lotion_62Al die zon en het zoute zeewater hebben nogal wat invloed op je huid zodat deze droog aanvoelt, een witte waas heeft of er schilferachtig uitziet.
Een goede bodylotion is geen overbodige luxe als extra ondersteuning. Aloe Lotion is een uitstekende hand- en bodylotion die de huid voedt en hydrateert met een fijne, niet vette samenstelling. De lotion is rijk aan aloë vera, wat de huid beschermt en versoepelt. Om de zachtheid en de vochtbalans van de huid te behouden, is de gestabiliseerde aloë vera gecombineerd met collageen, elastine en vitamine E. Aloe Lotion is goed te gebruiken tegen een droge huid of als aftersun lotion.

Een heel specifiek product voor het gelaat met een gevoelige huid of dunne huid is de  Marine Mask. Geschikt voor een huid met lichte huidbeschadigingen of met zichtbare bloedvaatjes op de wangen. Dit gezichtsmasker kan je in de avonduren opbrengen en desgewenst de hele nacht laten zitten.
Forever_Marine_Mask_234

Forever Marine Mask reinigt, verzorgt en beschermt de huid en biedt een effectieve verzorging voor de veeleisende huid van gezicht, hals en decolleté. De huid wordt diep gereinigd en in balans gebracht, door de toevoeging van natuurlijke mineralen uit zeekelp en algen. Algen-extracten dragen bij tot versteviging en extra veerkracht van de huid. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en gevoed met aloë vera-, honing- en komkommer-extracten.

Als derde tip kan ik zeer zeker het volgende gezichtsmasker aanbevelen. Regelmatig krijg ik complimentjes dat ik er zo  jong en stralend uit zie. Zelf ben ik een absolute fan van de combinatie met deze twee producten. Mijn huidstructuur wordt zichtbaar fijner en gladder.

De eerste keer wist ik niet wat mij overkwam toen ik het mengsel op mijn gezicht had aangebracht. Het zag er nogal roze uit en binnen een mum van tijd werd het vrij vloeibare masker heel hard en strak. Het leek wel alsof mijn gezicht zo uit elkaar kon spatten! Na circa tien minuten verwijderde ik het laagje simpelweg met water en behandelde de huid na met tonic, het serum en de deep moisterising creme.
Het resultaat was direct zichtbaar en ik een gelukkig mens…..

Forever_Mask_Powder_341343_Forever_Activator_lg               

Aloe Activator is een milde reiniging voor de huid, die voor 99,66% uit pure gestabiliseerde aloë vera gel bestaat. De toevoeging van allantoïne heeft een gunstige invloed op de vochtbalans van de huid en activeert de celvernieuwing. Aloe Activator kan ook in combinatie worden gebruikt met de Mask Powder voor een weldadig, vochtregulerend en reinigend gezichtsmasker voor een optimale verzorging van de huid.

Het poeder wordt met Aloe Activator vermengd tot een perfecte emulsie voor een masker. Het poeder is een unieke combinatie van werkzame stoffen die de huid verstevigt en reinigt. Vermengd met aloë vera gel en de allantoïne in de Aloe Activator, zorgt dit krachtige gelaatsmasker voor een totale diepte-reiniging van de huidporiën.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je producten bestellen dan kun je op de betreffende foto klikken en wordt je automatisch doorgeleid naar de website alwaar je overgaan tot aankoop. 

Heb je vragen stel deze dan gerust via het contactformulier.

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en meld je aan voor de nieuwsbrief.